Change to English »
Over Vonk

Over Vonk

U bevindt zich hier: Over Vonk

Om maximaal resultaat te kunnen leveren werkt Vonk vanuit een integrale aanpak, van engineering tot turn key oplevering. Ons doel is daarbij eenduidig: zorgen voor een maximaal technisch en innovatief resultaat en verlaging van Cost of Ownership.

Elke project dat Vonk verzorgt, wordt uitgevoerd door een dedicated projectteam van in-huis specialisten. Continu statusupdates zorgen voor transparant inzicht in de voortgang van het werk. Hiermee verzekeren wij onze opdrachtgever van een minimale belasting van de organisatie en dragen wij zorg voor maximaal rendement.

We streven langdurige relaties na door te zorgen voor transparantie in de work flow middels direct toegankelijke projectmanagement software. Zo bieden we elkaar alle inzicht in de voortgang van werkzaamheden, budget en planning die zijn overeengekomen. En stellen we u in staat om uw opdrachtgevers maximaal te kunnen bedienen.

Dankzij de kennis, ervaring, onze eigen teams en werkplaatsvoorzieningen is Vonk altijd in staat een effectieve planning te realiseren die zorgt voor tijdige en veilige oplevering van het werk.