Change to English »
Missie en Visie

Missie en Visie

U bevindt zich hier: Over Vonk » Missie en Visie

Missie

Vonk streeft ernaar haar opdrachtgevers maximaal te ontzorgen door het leveren van integrale oplossingen voor tankconstructie, nieuwbouw en onderhoud van industriële installaties. Hierbij zorgen we voor een maximaal technisch en innovatief resultaat om rendement voor onze opdrachtgevers ook op de langere termijn te verzekeren.

Cost of Ownership is daarom leidend in de totaaloplossingen die wij bieden. Zo worden opdrachtgevers onze samenwerkingspartners in de realisatie van innovatieve, technische en operationele ambities.

Veiligheid, transparantie en het leveren van hoogwaardige kwaliteit vinden wij vanzelfsprekend. Dit is dan ook verankerd in alles wat wij doen, zowel in onze projecten, organisatie als operatie. Om onze hoge standaard te kunnen borgen en uitbouwen werken wij constant aan ontwikkeling en vernieuwing door training, opleiding en investeringen in capaciteit en faciliteiten.

Visie

Op innovatieve wijze ontzorgen van onze opdrachtgevers door het leveren van hoogwaardige integrale oplossingen, nu en in de toekomst, doen wij door:

  • De veiligheid van onze medewerkers en organisatie van onze opdrachtgevers voorop te stellen in alles wat wij doen.
  • Het voor opdrachtgevers realiseren van innovatieve en hoogwaardige totaaloplossingen binnen budget en planning en met maximaal rendement.
  • Het centraal stellen van Cost of Ownership van A tot Z, door het bieden van een multidisciplinaire aanpak en dragen van verantwoordelijkheid op de korte en lange termijn.
  • Het leveren van een integrale aanpak, dankzij in-huis kennis, ervaring, capaciteit en faciliteiten waardoor de operatie van onze opdrachtgevers minimaal belast wordt.
  • Door middel van transparantie zorgen voor een vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers waardoor we ook op lange termijn waarde kunnen toevoegen.
  • Continu investeringen in kennis, capaciteit en faciliteiten om de hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen en onze medewerkers blijvend te motiveren.